Vrijwilliger gezocht voor geven van handmassages

Vrijwilliger gezocht voor geven van handmassages

Structureel werk · 1–2 uur/week
Tollensstraat 45, 5921 CB Venlo, Nederland
ZorgWelzijnOuderen
Activiteit Delen
De Zorggroep
#85622
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/De-Zorggroep3/activiteiten/Vrijwilliger-gezocht-voor-geven-van-handmassages/85622 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor de locatie Tollensstraat zijn wij op zoek naar iemand die het leuk lijkt om handmassages te geven aan de bewoners.

Uitgebreide omschrijving

Als vrijwilliger op de Tollensstraat werk je met mensen met dementie. Jij gaat zorgen dat deze bewoners even heerlijk kunnen ontspannen door het geven van een handmassage. Bij voorkeur een vaste dag in de week, maar mocht dat niet haalbaar zijn, staan wij altijd open om naar de mogelijkheden te kijken. Of je nu een uurtje of enkele uren wilt komen, het is allemaal mogelijk.


Wij vragen:

Dat je om kunt gaan met deze doelgroep.

VOG wordt door de Zorggroep bekostigd.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over De Zorggroep

Vrijwilligerswerk bij De Zorggroep betekent een betekenisvolle invulling geven aan het leven van kwetsbare mensen en bijdragen aan de lokale samenleving. Je hebt oog voor gezelligheid, sfeer en aandacht voor het welzijn van cliënten. Als vrijwilliger kun jij daar écht het verschil maken. Want het leven van cliënten bestaat uit meer dan verzorging, verpleging en behandeling door beroepskrachten en mantelzorgers. Ontdek wat jij als vrijwilliger kunt betekenen én wat je daarvoor terug krijgt.