Alle opa's en oma's opgelet... we zoeken jou!

Alle opa's en oma's opgelet... we zoeken jou!

Structureel werk · Flexibele uren
Velden, Limburg, Nederland
Buurt & omgevingZorgKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Buurtgezinnen in Venlo
#84114
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Buurtgezinnen-in-Venlo/activiteiten/Alle-opas-en-omas-opgelet-we-zoeken-jou/84114 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

We zoeken een ouder echtpaar uit Venlo die graag af en toe op drie kindjes zou willen letten. Dit mag flexibel. Soms een kindje is ook mogelijk.

Uitgebreide omschrijving

Wonen jullie in Velden of Venlo en hebben jullie een plekje voor een jongen van 7 en twee kindjes van 5 jaar (jongen/meisje)? Wij zijn op zoek naar een warm en gezellig steungezin waar deze lieverds een dagdeel in de week mogen spelen.


Dit samengesteld gezin woont in Velden en hebben hier weinig contacten. Ook is er geen familie waar ze op terug kunnen vallen. Af en toe wat hulp zou heel welkom zijn, want het is soms best een beetje zwaar om voor alle drie de kinderen te zorgen.  


Een flexibel ouder echtpaar zou perfect bij dit gezin passen. Wellicht kunnen alle drie de kinderen tegelijk naar het steungezin, maar één of twee kindjes zou ook super zijn.  

Het meisje en de jongens vinden heel veel leuk! Ze houden allemaal van zwemmen, maar ze vermaken zich ook met lego, auto’s of door samen te tekenen of fietsen. Deze leukerds vermaken zich dus wel.  

Is er bij jullie af en toe een plek voor één, twee of drie kinderen?


Wil je meer weten? Neem dan contact met me op. Mijn telefoonnummer is 06-28767390 of mail me op [email protected].



Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Buurtgezinnen in Venlo

Opvoeden doen we samen!
Gezinnen die steun kunnen gebruiken (vraaggezinnen) worden gekoppeld aan een warm en stabiel gezin in de buurt (steungezinnen). Zo krijgen kinderen wat extra liefde en aandacht en worden ouders even ontlast.