Vrijwilliger digitale vaardigheden JEUGD

Vrijwilliger digitale vaardigheden JEUGD

Structureel werk · Flexibele uren
Begijnengang 2, 5911JL Venlo, Nederland
TrainingActiviteiten begeleidenComputerBegeleiding
OnderwijsBuurt & omgevingKinderen & Jongeren
Activiteit Delen
Bibliotheek Venlo
#83440
Scan me of ga naar www.venlodoetgoed.nl/o/Bibliotheek-Venlo/activiteiten/Vrijwilliger-digitale-vaardigheden-JEUGD/83440 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Je begeleidt kinderen in de basisschoolleeftijd (groep 7 & 8)
Je ondersteunt bij de workshops Kids Science
Je bent digitaal vaardig

Uitgebreide omschrijving

Vrijwilliger digitale vaardigheden voor jeugd Wil jij bijdragen aan het vergroten van de digitale vaardigheden van de jeugdige inwoners van onze gemeente? Heb je interesse in technologie en digitalisering? Dan zijn we op zoek naar jou!


De Bibliotheek Venlo ondersteunt de inwoners van Venlo bij het vergroten van hun digitale vaardigheden en het goed en verantwoord leren omgaan met technologie en internet. Jong geleerd is oud(er) gedaan en daarom starten we bij de jeugd.

We zoeken enthousiaste vrijwilligers die ondersteunen bij de workshops van ons programma Kidz Science. Op speelse en toegankelijke wijze leren kinderen in de bovenbouw van de basisschool programmeren en omgaan met moderne technologie, en breiden ze hun digitale vaardigheden verder uit.


Wat ga je doen?

• Assisteren bij het opzetten en begeleiden van workshops Kidz Science voor kinderen van ca. 9 tot 12 jaar;

• Samenwerken met bibliotheekmedewerkers rondom het ondersteunen van activiteiten die aansluiten bij verschillende niveaus van digitale bekwaamheid;

• Helpen bij het creëren van een stimulerende leeromgeving, waarbij kinderen op hun eigen niveau en in hun eigen tempo leren.


Nieuwsgierig geworden naar deze leuke functie?

Kijk snel op onze website:

www.bibliotheekvenlo.nl/over-ons/Vrijwilligers.html

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Bibliotheek Venlo

De Bibliotheek Venlo is als schatkamer van informatie en als inspirerend ontmoetingscentrum het maatschappelijk hart van Venlo. De openbare Bibliotheek Venlo is een daadkrachtige, toekomstgerichte en verbindende organisatie. We leveren in samenwerking met onze partners een bijdrage aan het zelfstandig functioneren van mensen tot goed geïnformeerde en ontwikkelde burgers, opdat ze kunnen meedoen in de samenleving.